STØT VENSTRE I SLAGELSE


Venstre i Slagelse kæmper for en ny retning og en ny borgmester for Slagelse Kommune. Har du lyst til at støtte os i den kamp, så kan du gøre det på flere måder, læs med her:


Støt vores valgkamp OG GIV en DONATION

Den 16. november er der kommunalvalg her i Slagelse Kommune. Vi skal have valgt et nyt byråd og en ny borgmester. 

Det bruger vi I Venstre alle vores kræfter på sammen med vores fantastiske kandidathold. Vi har nye og kendte ansigter i alle aldre og fra hele kommune. Og vi kæmper benhårdt, fordi vi ønsker en ny retning for Slagelse.
Det kræver et godt valg, der sætter Venstre i spidsen for Slagelse Kommune. 

Men sådan en valgkamp koster ikke kun tid og hårdt arbejde, sådan en valgkamp kræver også opbakning. Derfor har vi i Venstre i Slagelse oprettet et Mobilepay-nummer, hvor i kan bidrage til vores valgkamp. 

Det kan være med en valgplakat (eller flere) eller et valgfrit beløb. Èn plakat koster den nette sum af 20 kr.

Ønsker du at hjælpe kan det gøres på MobilePay 98921.


Bliv medleM af Venstre i Slagelse

I Venstre i Slagelse kæmper vi hver dag for at få vores politik gennemført. Og den kamp kan du støtte ved at blive medlem. Udfyld nedenstående formular også kontakter vi dig.
For nye medlemmer koster et medlemskab for hele 2021* 350 kr. For de penge får du bl.a. et ugentligt nyhedsbrev fra Landsorganisationen, medlemsbladet Liberalt Overblik og evt. nyheder fra din lokale forening. Men først og fremmest får du muligheden for at få indflydelse.

Er du interesseret i at deltage aktivt enten generelt eller under valg, så send en mail til vincents@post.tele.dk.

Vi bruger alene din mail til at sende dig informationer fra Venstre.

*Kontingentet til Venstre fastsættes af den lokale forening. Ved gentegning kan satsen derfor være en anden. Du vil efterfølgende år modtage en opkrævning fra din lokale forening. Kontingent ved gentegning kan derfor ikke betales via denne side.