Stig Overkær

Stig Overkær - Byrådskandidat for Venstre i Slagelse Kommune

Stig overkær

E-mail: postoverkaer@gmail.com
Telefon: +45 20 93 12 21

Alder: 61 år

Bopæl: Slagelse
Arbejder til daglig som som både pædagog-medhjælper, sikkerhedsvagt og iværksætter.

Hvem er du?
Jeg hedder Stig Overkær, jeg er 61 år og bor i Slagelse. Privat er jeg gift med Jeanne, som er Socialpædagog.

Jeg arbejder som pædagogmedhjælper, sikkerhedsvagt og selvstændig Iværksætter. Derudover har jeg været en del år i Forsvaret og derefter arbejdet med ledelse indenfor Logistik og transport i ca 30 år.

Hvorfor stiller du op til kommunalvalget for Venstre?

Det gør jeg fordi, at jeg som iværksætter, kender værdien af en erhvervspolitik, ikke mindst de små og mellemstore virksomheder. Og der er brug for en god og visionær Erhvervspolitik i kommunen.

Hvad vi du kæmpe for politisk?
Jeg vil kæmpe for en ny erhvervspolitik, som er nøglen til en god og sund økonomi. Det vil selvsagt tiltrække attraktive borgere til vores kommune. 

Slagelse skal være et godt sted at drive forretning. Vi skal tiltrække flere iværksættere, og de skal have de bedste muligheder for at udvikle sig.

Det kræver et stabilt byråd. Et byråd der vil borgerne. Og ikke et byråd på – som nu – 16, men et byråd på 31, der vil arbejde sammen, på tværs af partifarver. Det skylder vi borgerne i Slagelse kommune.

Vi skal have genopbygget tilliden til vores lokalpolitikere, og det kan kun gøres ved synligt samarbejde. Et samarbejde, der viser resultater, helt ud til Hr og Fru Jensen i de små bysamfund. Det vil jeg kæmpe for. Og derfor kæmper jeg også for, at Slagelse skal have en ny borgmester.

Jakob Ellenmann-Jensen

Partiformand
E-mail: MAIL@ADRESSE.DK
Telefon: 00 00 00 00

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus nulla justo, elementum sit amet sapien sit amet, facilisis mattis dolor.