Steen Aggergaard Sørensen

Sten Aggergaard Sørensen - Byrådskandidat for Venstre i Slagelse Kommune

Steen Aggergaard Sørensen

E-mail: sas@os.dk
Telefon: +45 20 33 00 81

Alder: 64 år

Bopæl: Slots Bjergby
Tidligere medejer af Uge Nyt og bladchef for Uge Nyt og Søndagsavisen.

Hvem er du?
Jeg hedder Steen Aggergaard Sørensen. Jeg er 64 år og er født og opvokset i Slagelse. Sådan helt privat har jeg desværre mistet min kone Lene men bor i mit dejlige hus i Slots Bjergby. Jeg har to fantastisk dejlige voksne børn Pernille og Morten som begge er gift og har hver to dejlige drenge.Jeg har haft mit arbejdsvirke i avisbranchen og reklamebureauer i Slagelse og været medejer af Uge Nyt og bladchef for Uge Nyt og Søndagsavisen. 

Hvorfor stiller du op til kommunalvalget for Venstre? 
Det gør jeg for være med til på en ordentlig og anstændig måde at gøre den forskel der skal til så Alt og Alle SKAL Trives! - i Slagelse Kommune på allerbedste vis - for det fortjener Slagelse Kommune og dens borgere! 

Hvad vil du kæmpe for?

Slagelse Kommune har så mange muligheder for at blive og i den grad være en god kommune hvor Alt og Alle SKAL Trives! - og hvor ordentlighed, anstændighed, ærlighed og gennemsigtighed i den grad også kan trives. Der skal åbnes nogle døre til det og det gøres bedst ved at tage fat om de politikker der nu engang med anstændighed skal være med til at bære Slagelse Kommune igennem til en god og solid økonomi som kan være med til at understøtte og tegne alle de enkelte områder om det er ældre, erhverv, job osv. .... og de nyfødte. 

Alt og Alle SKAL Trives! - i Slagelse Kommune og jeg nævner her det der er baggrund for det kan lykkes! 
Jeg vil lægge mine kræfter i at alle erhverv skal have én indgang til kommunen om det er et grundkøb, byggetilladelse, jobskabelse eller andet så skal der kun være én skarp “kniv i skuffen” opsøgende kontaktperson til at varetage det. Det samme skal gælde detailhandlen. 

Alt og Alle SKAL Trives! - og det gælder også bymidterne i Slagelse, Korsør og Skælskør. Det vil jeg virkelig lægge nogle kræfter i kan lykkes til noget ganske særligt og indbydende så oplevelsen også bliver en del af at handle eller bare bruge byerne. Og der ligger allerede projektforslag og beskrivelse på byplanarkitekten og borgmesterens bord i Slagelse Kommune. 
I forbindelse med det arbejde vil også min interesse for Slagelse’s historie blive prioriteret da der er meget at tage fat på som aldrig er gjort. Der er bl.a. ingen grænser for hvad der kan ske ude på Antvorskov hvor jeg også har nogle idéer til. 

Alt og Alle SKAL Trives! - og det gælder også når vi taler jobskabelse i Slagelse Kommune for det er en meget væsentlig opgave. Det skal gerne ske på en god ordentlig og balanceret måde så virksomheder og borgere føler en interesse og forståelse for et gensidigt samarbejde dvs. at de eksisterende virksomheder er klar til ansætte borgere i nye jobs og i fleksjob. Og at borgerne bliver “holdt i hånden” ud til virksomhederne og understøttet hvis behovet er til stede af en kontaktperson i en periode. 

Alt og Alle SKAL Trives! - og det gælder selvfølgelig også de ældre medborgere om de er i eget hjem eller er beboere i et plejecenter. Der skal tages hånd om hvordan de trives for de skal trives på allerbedste vis for det fortjener de. 
Stod det til mig blev folkepensionen sat op med 15 % for en god økonomi og sol på himlen får “alle” til at trives og ikke hele tiden skal nøjes! 

Alt og Alle SKAL Trives! - i børneinstitutioner og i skolerne for der skal være ordentlige trygge rammer og gode solide tilbud til alle. En god opvækst og skolegang er det væsentlige for den bedste fremtid!

Alt og Alle SKAL Trives! - og det gælder også det private og helt personlige initiativ som jo kan spænde over rigtig meget. Det må ikke dræbes ved den første henvendelse om en idé eller føles sådan. Der skal tages godt imod og drøfte det igennem for muligheder. Det drejer sig i sin enkelthed om at se muligheder og ikke begrænsninger. 

Alt og Alle SKAL Trives! - i foreningerne og de frivilliges arbejde. Danmark er verdenskendt for at være et foreningsland og ja det er vi og det er vi rigtig stolte over. Det spænder lige fra sport, kultur, strikkeklubber, frimærker, slægtsforskning, byhistorie osv. ja det er ubegrænset. 

Alt og Alle SKAL Trives! - på bedste vis og det gælder også de udsatte børn og de handicappede. Jeg vil virkelig se på det i den grad lykkes på allerbedste vis for det har de virkelig behov for. Der skal også ses på de muligheder der gør hverdagen også har indhold for de udsatte børn og handicappede dvs. de aktivitets muligheder og forehold der er tilstede de skal optimeres så de udsatte børn og handicappede også kan have en god dag og oplevelse som du og jeg kan. 

Alt og Alle SKAL Trives! - i Slagelse og hele Slagelse Kommune. Det er der jeg vil lægge mine kræfter i et forsøg på det kan lykkes. Ja der skal åbnes døre og tænkes anderledes til fordel for ordentlighed, anstændighed og respekt for borgerne!