Kristina Delff Andersen

Kristina Delff Andersen - Byrådskandidat for Venstre i Slagelse Kommune

Kristina Delff Andersen

E-mail: kristinadelffandersen@gmail.com
Telefon: +45 22 37 13 01

Alder: 23 år

Bopæl: Korsør
Læser til folkeskolelærer og har studiejob på Vemmelev Skole.

Hvem er du?
Mit navn er Kristina Delff. Jeg er 23 år og født og opvokset i Korsør. 
Jeg bor i Korsør sammen med min kæreste Ask, og sammen har vi vores datter Emily på 1 år. 

Jeg brænder for at give børn en mulighed for at blive til noget, uanset baggrund og kompetencer, og derfor læser jeg til at blive folkeskolelærer. Inden jeg fik barn, har jeg desuden været frivillig leder af en lektiecafé i Korsør for folkeskoleelever, ved siden af mit studiejob på Vemmelev Skole. 

Hvorfor stiller du op til kommunalvalget for Venstre?
Jeg stiller op, fordi Slagelse Kommune har brug for at få løftet skoleområdet og det vil jeg have mit fokus på. Det kræver først og fremmest ledelse af en organisation, som tør sætte mere tillid til den enkelte skole og den enkelte lærer. 

Dertil stiller jeg også op for at støtte Knud og Venstre. 

Hvad vil du kæmpe for politisk? 
Jeg vil kæmpe at vi skaber en god barndom for alle børn i kommunen. For ved at vi giver børnene de bedste forudsætninger, kan vi også hjælpe dem godt på vej ind i voksenlivet. Nu da det kun 7 år siden jeg selv er gået ud af folkeskolen og med baggrund i min uddannelse og kommende erhverv, så kan jeg stadig huske mange af de følelser man som ung rummer. Derfor vil jeg også kæmpe for at vi har et bredt og stærkt foreningsliv, som både kan være for børn, unge og voksne.