Karin Øgaard

Karin Øgaard - Byrådskandidat for Venstre i Slagelse Kommune

Karin Øgaard

E-mail: karinp26@hotmail.com
Telefon: +45 22 87 30 74

Alder: 46 år

Bopæl: Næsby Strand
Uddannet pædagog og arbejder som leder af psykiatriområdet i en fynsk kommune.

Hvem er du?
Mit navn er Karin Øgaard Petersen og jeg er 46 år gammel. Jeg er født og opvokset i Slagelse, hvor jeg også har uddannet mig. Jeg er uddannet pædagog og arbejder nu som leder af psykiatriområdet i en fynsk kommune. 

I dag bor jeg i Næsby Strand ved Slagelse og bruger min fritid på at være en del af Team Rynkeby og på bestyrelsesarbejde, badminton, hund, hus og familie. 

Hvorfor stiller du op til kommunalvalget for Venstre?
Jeg stiller op for Venstre fordi jeg tror på, at Slagelse Kommune er bedre stillet med Venstre for bordenden. Der er brug for en ny retning i vores kommune.

Hvad vi du kæmpe for politisk?
Jeg vil særligt kæmpe for tre områder: erhvervspolitikken, det sociale område og foreningslivet.

Jeg kunne godt tænke mig, at vi i højere grad kunne tiltrække virksomheder til vores kommune. Det vil gøre den attraktiv at blive boende i, hvis man f.eks. har uddannet sig ved en af vores efterhånden mange uddannelsesmuligheder i kommunen. Det vil også skabe arbejdspladser, tilflyttere og derved skattekroner, som kan understøtte vores hårdt trængte og meget omkostningstunge sociale område. 

Jeg har en bred viden om det sociale område, hvilket afspejler sig i mine mærkesager. Vores velfærd er vigtig og vi skal kunne holde nettet ud under de mennesker i vores samfund, som selv har svært ved at komme til orde og som har brug for hjælp for at kunne opretholde en fornuftig livskvalitet.

Jeg interesserer mig også meget for, at vi har et bredt foreningsliv. Jeg er selv "rundet" af foreningslivet, hvor jeg fra barnsben har dyrket sport, skabt venskaber og lært at være team orienteret. Foreningslivet noget af det der, efter min mening, allerbedst integrerer og udvikler vores unge.