Jeppe Grøndahl Westh

Kandidat til kommunalvalget

Jeppe Grøndahl Westh, Byrådskandidat for Venstre i Slagelse

Kontakt
Mærkesager

Jeg går til valg på:

  • Et stærkere byliv for unge – Slagelse skal være et sted, hvor unge har lyst til at blive og mødes.
  • Mere fokus på erhvervsuddannelser – erhvervsuddannelser skal have samme status som gymnasiet, og unge skal have mulighed for at prøve fagene i praksis allerede i folkeskolen.
  • Bedre vejledning om karrierevalg – unge skal ikke kun høre om gymnasiet, men også opleve, hvad en erhvervsuddannelse kan føre til.

Præsentation til kommunalvalget 2025

Jeg  er 21 år og bor på landet, hvor jeg  hjælper til på min  fars gård. Til daglig er jeg i lære som landbrugsmaskinmekaniker og elsker de mange udfordringer, der følger med jobbet. Jeg brænder for at sikre, at landmændene altid har velfungerende maskiner – og indimellem står han også for at servicere borgmesterens traktorer. 


Jeg er aktiv i Venstres Ungdom i Slagelse, hvor jeg har været formand i to år og nu fortsætter som bestyrelsesmedlem. Jeg har en stor interesse for både maskiner og politik, og er engageret i lokalsamfundet.

Jeg elsker Slagelse Kommune, da vi har en fantastisk variation – fra det pulserende byliv til de små lokalsamfund, hvor frivillige ildsjæle gør en enorm indsats. Jeg er selv vokset op på landet og ved, hvor vigtigt det er at støtte op om de lokale initiativer. Jeg sætter stor pris på det fællesskab, der findes i kommunen – hvad enten det er i sportsklubber, skoler eller den lokale brugs.

Hvorfor stiller jeg op for Venstre?

Jeg stiller op, fordi jeg mener, at ungdommen fortjener en stærkere stemme på rådhuset. Mange unge flytter fra Slagelse, men kommunen har faktisk gode muligheder, som kan udvikles yderligere. Jeg vil arbejde for at gøre Slagelse til en endnu mere attraktiv kommune for unge – både når det gælder uddannelse, byliv og erhverv.

Mine mærkesager

Et stærkere byliv for unge – Slagelse skal være et sted, hvor unge har lyst til at blive og mødes.

Mere fokus på erhvervsuddannelser – erhvervsuddannelser skal have samme status som gymnasiet, og unge skal have mulighed for at prøve fagene i praksis allerede i folkeskolen.

Bedre vejledning om karrierevalg – unge skal ikke kun høre om gymnasiet, men også opleve, hvad en erhvervsuddannelse kan føre til.