Stine Søgaard

Stine Søgaard - Byrådskandidat for Venstre i Slagelse Kommune

Stine Søgaard

E-mail: soegaard1981@hotmail.com
Telefon: +45 22 28 10 34

Alder: 39 år

Bopæl: Slagelse
Tidligere erhvervsmægler og arbejder nu som vurderingssagkyndig.

Hvem er du?
Jeg hedder Stine Søgaard. Jeg er 39 år og jeg er gift med Flemming Meyer, som er selvstændig tømrer. Vi er forældre til Victor på 10 og Emma på 7, begge vores børn går på en god kommunal skole i Slagelse.

Jeg er født og opvokset på et landbrug i Sørbymagle. Jeg bor sammen med min familie i vores hus i Slagelse, og vi nyder gerne fritiden i vores familiesommerhus ved Kobæk Strand.

Jeg har i de seneste 16 år arbejdet med erhvervslivet i Slagelse Kommune som henholdsvis erhvervsmægler og vurderingssagkyndig. Derfor har jeg et stort lokalkendskab og følger løbende efterspørgsel og tendenser fra erhvervslivet. 

Hvorfor stiller du op til kommunalvalget for Venstre?
Jeg stiller op for Venstre for at gøre en lokal forskel for erhvervslivet.

Slagelse Kommune er afhængige af et sundt erhvervsliv. Virksomheder skaber vækst og beskæftigelse, der direkte kan veksles til mere velfærd. Gode lokale erhvervsvilkår og samspillet med kommunen, er en helt afgørende forudsætning for at udvikle lokale virksomheder. 

Derfor skal vi have vendt udviklingen i den faldende erhvervsvenlighed i kommunen, underbygget af ny undersøgelse fra Dansk Industri vedrørende erhvervsklima som viser, at Slagelse Kommune på 3. år ligget helt i bund blandt landets kommuner. 

Erhvervsvenlighed skal have fokus i det nye byråd, så vi kan få vendt udviklingen og forbedre image. Det kan Venstre – som bevist sidste gang, vi havde borgmesterkæden. 

Derfor har vi brug for en ny Venstre borgmester, som med klare holdninger, handlekraft og med et stærkt hold i ryggen kan ændre på dette.

Hvad vi du kæmpe for politisk?
Fokus på erhverv og image: 

Vores virksomheder er nøglen til succes, vi skal derfor i højere grad lytte til de erhvervsdrivende og se løsninger frem for begrænsninger - der skal en kulturændring til.

Visionen på erhvervsområdet skal være helt tydelig. Her bør byrådet opsættes klare målsætninger, og konkrete nye tiltag for at rykke Slagelse fremad. 

Der skal øget fokus på kommunens image, hvor der er plads til forbedring. Dette har betydning i forhold til at fastholde borgere og virksomheder, samt sikre at vi får nye til. 

Der er brug for ny branding, der fremhæver vores kommunes positive vinkler.

Kernevelfærd:

Fremtiden ligger i vores børn og unge, som skal have en spændende Slagelse Kommune at vokse op i. Vi skal derfor have fokus på moderne faciliteter, herunder kultur-, sports- og uddannelsessteder, hvor man kan dyrke fællesskabet og potentialet hos den enkelte, og med målsætning om at tiltrække den unge generation til at bosætte sig i kommunen.

Herudover har vi et voksende antal seniorer og ældre. Denne gruppe skal vi behandle med respekt og skabe gode rammer for med fokus på et aktivt, socialt og værdigt seniorliv. 

Vi skal udvikle vores velfærdssamfund, finansieret af lokal vækst. 

Ny blå borgmester – ny retning.