Nicki Ottevig

Nicki Ottevig - Byrådskandidat for Venstre i Slagelse Kommune

Nicki Ottevig

E-mail: ottevig@live.dk
Telefon: +45 29 48 32 79

Alder: 39 år

Bopæl: Slagelse
Uddannet murer & bygningskonstruktør og arbejder som byggeleder hos Georg Berg. 

Hvem er du?
Mit navn er Nicki Ottevig, jeg er 39 år og uddannet murer og bygningskonstruktør med en kandidatgrad i ledelse og informatik. Privat er jeg far til fire, sub-elite løber og triatlet for Team Hechmann Sport. 

Til hverdag arbejder jeg for Georg Berg som byggesagsansvarlig for flere sager i lokalområdet og på Vestsjælland.

Hvorfor stiller du op til kommunalvalget for Venstre?
Da jeg tiltrådt i Georg Berg for 2 1/2 år siden, efter flere år i København, var det muligheden for at arbejde i en lokalforankret virksomhed, der tiltrak mig. 

Det gør mig at stolt og giver mig lyst til at knokle ekstra på, når jeg repræsenterer en virksomhed fra min hjemby. Selvsamme passion og stolthed tager jeg med ind i lokalpolitik. 

Hvad vi du kæmpe for politisk?
Vi skal have brudt op med blokpolitikken. Så vi kan sætte gang i nogle frugtige samarbejder, der tiltrækker erhvervslivet og troen på iværksætteri i kommunen. Det bør vi kunne, da vi er placeret perfekt i forhold til infrastruktur og den kollektive trafik. Du kan komme til København på under 1 time, så det at bo i en veldrevet og attraktiv kommune, udenfor København, skal vi have erhvervslivet og familie Danmarks øjne op for.
Muligheder for udvikling af vores kommune er der masser af. Det handler blot om at vi tænker ud af boksen, inddrager og fælles tager arbejdshandskerne på.

Personligt vil mit fokus være på optimering af kommunen organisering og ageren, når det kommer til drift og kommunes omkostninger. 
Derudover skal vi have et større fokus på sundhed. Vi skal have aktive borgere og medarbejdere. Det giver sundt helbred samt overskud og glæde i livet.