Troels Stensballe

Troels Stensballe - Byrådskandidat for Venstre i Slagelse Kommune

Troels Stensballe

E-mail: stensballe@hotmail.com
Telefon: +45 61 33 35 93

Alder: 67 år

Bopæl: Agersø
Uddannet jordbrugsteknolog og arbejder til daglig som driftschef på TystofteFonden.

Hvem er du?
Mit navn er Troels Stensballe, jeg er 67 år og bor på Agersø. Privat er jeg gift og har både børn og børnebørn.
Jeg er uddannet jordbrugsteknolog, og har en erhvervspædagogisk læreruddannelse og en række diplomer inden for bl.a. salg og ledelse. Til daglig arbejder jeg som Driftschef på TystofteFonden og har tidligere bl.a. arbejdet som planteavlskonsulent og med undervisning samt med salg og logistik i Danmark og udlandet.  

Hvorfor stiller du op til kommunalvalget for Venstre?
Jeg stiller op, fordi der er brug for et blik for hele vores kommune. Jeg er selv øboer, og derfor meget opmærksom på at små beslutninger i et byråd kan have stor indflydelse på hverdagen i specielt landdistrikterne.

Hvad vi du kæmpe for politisk?
Jeg vil især kæmpe for naturen, iværksætteri, erhvervsudvikling, beskæftigelse, arbejdsmarked og uddannelse. 

Vores børn skal sikres lige muligheder. De skal lære og blive hele samfundsborgere. Skoler handler mere om læring og børnene end om bevarelse af bygninger. Vi lærer gennem hele livet og det er vigtigt at der er fokus på uddannelse og efteruddannelse til alle.

I Slagelse Kommune bidrager landbruget og andre liberale erhvervsdrivende til en stor del af arbejdspladserne i landdistrikterne. Landdistrikterne i Slagelse Kommune har masser af potentiale til fortsat vækst. Jeg vil sætte fortsat fokus på mulighederne for erhverv og bosætning i landdistrikterne.

Slagelse Kommune starter nemlig ikke ved byskiltet. Vi er 2 øer, 100 landsbyer og 3 købssteder - og det skal vi huske når vi laver politik. Jeg tror på udvikling af hele kommunen og sammenhængende løsninger til gavn for alle.