Sinnet Bødewadt

Sinnet Bødewadt - Byrådskandidat for Venstre i Slagelse Kommune

Sinnet Bødewadt

E-mail: sinnetidea@skiftfokus.dk
Telefon: +45 26 80 70 83

Alder: 49 år

Bopæl: Slagelse
Arbejder til daglig som selvstændig med eget firma.

Hvem er du?
Jeg hedder Sinnet Bodewadt og jeg er 49 år. Jeg er vild med Amerikansk football, som min søn går til i Slagelse Wolfpack . Jeg har trænet frederiksborg heste op til hestevognskørsel og nyder at køre hestevogn. Jeg er arbejder med at styrke sund kultur i organisationer, samt træner og coacher private i at træne glæde med sig selv eller sine børn. Jeg har desuden en baggrund i miljø, bæredygtighed, samt skabe gode sunde arbejdsprocesser for medarbejdere og ledere i både den private og offentlige sektor.

Hvorfor stiller du op til kommunalvalget for Venstre?

Grunden til at jeg stille op for Venstre i Slagelse er at jeg kan se behovet for at løfte og udvikle hele Slagelse Kommune. Venstre går ind for retten til frisind, ansvar for eget liv og vil rigtig gerne have at alle får en god mulighed for at bidrage til vores fælleskab. Jeg ser at med venstre kan vi netop undgå at placere mennesker i et hjørne og smide nøglen til vores fællesskab ud. Jeg er passioneret omkring det enkelte menneskes potentiale til at udvikle sig og bliver overrasket positivt hver dag i, hvad der er muligt. Derfor er det vigtig for mig at repræsentere et parti, som tror på den enkelte - på dig og din nabo. 

Hvad vi du kæmpe for politisk?

Min erfaring er, at når vi skaber rammerne for fælleskabet og selv lade folk bestemme, hvordan de udfylder det, bliver resultatet bedst. Et mangfoldigt og rigt forenings- og kulturliv skaber en sammenhæng i vores lokale samfund og hjælper den enkelte til et for dem godt og rigt liv. Det vil jeg arbejde for. 

Der er behov for at styrke erhvervslivet, som giver den nødvendige indsprøjtning til vores velfærd. Jeg ser og ved at erhvervslivet netop er en nøglespiller til løsningen af miljø- og klimaudfordringer. Min opgave som politiker er, netop at skabe de gode rammer, som udvikler et bæredygtigt erhvervsliv, der kan brødføde den enkelte og samtidig sikre et godt miljø for dine og mine børn.

Jeg vil arbejde for at styrke sund kultur og trivsel på børne- og ungeområdet. En tidlig forebyggende indsats for familier er vigtigt. En skolestruktur der indtænker land og by, og som udvikler det enkeltes barns talenter og potentiale.
Vi skal være endnu bedre til at høre din stemme som borger og undgå at du bliver kastet rundt i systemet også som voksen. Du kender dine behov bedst.

Vi skal have beskæftigelsesindsatsen målrettet efter at du som borger, kan leve helt eller delvist af det, som du syntes er sjov, har talent for og giver mening for netop dig. Det kræver et selvansvar men også at erhvervsliv, iværksætteri og beskæftigelsesindsats tænkes sammen. vi skal undgå at indsatsen bliver anvendt til løndumpning og spild af borgere og systemets tid.

Jeg vil arbejde på at en sund kultur styrkes politisk og for ansatte i kommunen. At politikere, medarbejdere og ledere har et godt overblik og indblik og at der skabes en tydelig retning der udvikler. Vi har rigtig mange dygtige ledere og medarbejder i kommunen, men også en masse ubrugt talent. Det skal vi være bedre til at håndtere for vores fælles bedste.