Peter Freimann Emborg

Peter Freimann Emborg - Borgmesterkandidat for Venstre i Slagelse Kommune

PETER FREIMANN EMBORG

E-mail: peterfreimannemborg@gmail.com
Telefon: +45 40 38 72 96

Alder: 52 år

Bopæl: Slagelse
Arbejder som seniorkonsulent hos High:Five i Sorø.

Hvem er du? 

Mit navn er Peter Freimann Emborg, jeg er 52 år og født i Slagelse. Jeg er gift med Anne, som arbejder som marketingchef i Sorø. Sammen har vi Hannah på 16 år og Adam på 17 år. Jeg arbejder i High:five, en statsfinansieret fond, der hjælper unge med en plet på straffeattesten videre til job eller uddannelse. Jeg har en bachelor i ernæring fra Ankerhus Seminarium og en overbygning fra Danmarks Journalisthøjskole. 

Jeg har arbejdet i rekrutteringsbranchen i flere år samt i HR-afdelingen i Banedanmark. Da jeg er far til Adam, som har autisme, valgte jeg for 11 år siden at skifte job til Center for Autisme i Herlev, hvor jeg arbejdede med afklarings-/ressourceforløb og mentoropgaver. Jeg har ligeledes arbejdet 2 år som erhvervskonsulent hos AspIT i Næstved, som hjælper unge med autisme med at få ansættelse indenfor IT-branchen.

I min fritid holder jeg meget af at køre landevejsracer og MTB i skoven. Jeg har altid dyrket idræt, og naturen giver mig en masse energi. Derudover bruger jeg tid på at renovere og vedligeholde vores 100 år gamle hus og får også malet nogle malerier. 

Hvorfor stiller du op til kommunalvalget for Venstre? 

Jeg stiller op til KV21 for Venstre, da jeg i flere år har efterspurgt ordentligheden i byrådet – den gode tone og et reelt ønske om at samarbejde bredt for hele kommunen. Det samme ønske føler jeg Venstre har for Slagelse Kommune, og jeg vil gerne bidrage til, at det nye byråd starter på en frisk og glemmer gamle stridigheder og ser fremad – og arbejder sammen omkring driften og udviklingen af Slagelse Kommune.  

Hvad vi du kæmpe for politisk? 

Jeg vil arbejde for, at personer i Slagelse Kommune med udfordringer får den bedste hjælp og tilbydes relevante tilbud, som udvikler dem så langt det er muligt. Vores tilbud skal være kvalificerede og pege i en retning, som kan give den enkelte et indholdsrigt liv med følelsen af at bidrage.

Jeg vil arbejde for, at vi bliver en attraktiv kommune, som virksomheder af alle størrelser ønsker at etablere sig i. Virksomhederne skal understøttes i at udvikle sig og tiltrække medarbejdere, der også ønsker at bosætte sig i kommunen. Jeg vil ligeledes arbejde for, at unge opfordres til at tage en uddannelse og støttes i at afslutte uddannelsesforløbet.  

Derudover vil jeg arbejde for, at byrådet gør sit yderste for at samarbejde i et så bredt valgforbund som muligt for på den bedste måde at drive og udvikle Slagelse Kommune.