Ebbe Jens Ahlgren

Ebbe Jens Ahlgren - Byrådsmedlem for Venstre i Slagelse Kommune

Ebbe Jens Ahlgren

Formand for Det særlige Børn- og Ungeudvalg
Medlem af  Kultur-, Fritids- og Turismeudvalget


E-mail: ebahl@slagelse.dk
Telefon: +45 51 64 81 11PRÆSENTATION TIL KOMMUNALVALGET 2021

Hvem er du?

Mit navn er Ebbe Jens Ahlgren og jeg er 64 år. Jeg er født og opvokset i Korsør og var lykkelig gift med Marianne i 41 år, men som jeg desværre mistede alt for tidligt i februar måned.

Sammen fik vi en søn René Ahlgren, og jeg har to dejlige børnebørn, og to bonus børnebørn er kommet til, så jeg har en stærk familie, der står sammen.

Jeg er pensioneret fra politiet grundet en arbejdsskade allerede som 40 årig, men er formand for BoligKorsør. Af yderligere tillidshverv er jeg boligdommer i to retskredse samt domsmand og nævning i Næstved Ret.

Jeg sidder i byrådet, hvor jeg er medlem af kultur- og fritidsudvalget, ligesom jeg er udpeget næstformand i det særlige børne- og ungeudvalg.

Hvorfor stiller du op til kommunalvalget for Venstre?
Jeg genopstiller til kommunalvalget, fordi jeg vil have ordentligheden tilbage i Slagelse Byråd. Og så skal virksomhederne i kommunen langt mere i fokus. Alt det gør vi kun med en ny for bordenden, og der har vi den bedste kandidat i Knud Vincents, som jeg støtter fuldt ud.

Hvad vi du kæmpe for politisk?
Til daglig som formand for BoligKorsør, kæmper jeg for tryghed i og omkring boligen, for alle mennesker har ret til at føle sig trygge i og omkring deres hjem.

Jeg har i den forbindelse udarbejdet et lovforslag, der gør det muligt allerede ved første retsinstans at udsætte dømte og deres familier fra deres bolig i tilfælde af dom for grov kriminalitet. Derfor udsætter vi kriminel dømte og deres familier.

Derudover kæmper jeg for børnene og de unge i vores kommune, for jeg tror på at alle børn og unge har ret til et godt liv.